Saturday, March 12, 2011

MY SLEEPING ANGEL CONTEST

Saya join contest ni!



Hadiah-hadiah yang bakal dimenangi:

1.Tempat pertama akan memenangi sebuah bakul lipat serbaguna yang amat kiut.


2. Tempat kedua & ketiga akan menenangi sebuah kerusi lipat untuk kanak2 yang amat comel.


3. Ader 3 hadiah saguhati akan diberikan kepada peserta yang bertuah, berupa sticker dinding pelbagai corak yang amat cantik dan sesuai untuk hiasan dinding bilik tidur, ruang tamu atau bilik tidur sendiri.




Gambar yang dipertaruhkan:

Safiyyah tidur menonggeng atas kerusi! ^_^


Saya tag:
  1. Kakyong
  2. Kak Nur
  3. Kak Sari
  4. Kak Ina Hashim
  5. Kak Yus

Nak join klik banner ye. Tarikh tutupnya: 14 Mac 2011

1 comment:

Hidayati said...

Terima kasih kerana sudi join walaupun contest dah hampir melabuhkan tirainya. Sukenya ngan angel ni. Semua ok cuma tagging kengkawan tu tak link ke blog dorang. Sila betulkan sebelum 14 Mac & pastikan mereka tahu mereka telah di tag. Mereka tak join, takpe.., yang penting penyertaan anda cukup syarat. Ini membolehkan angel anda diadili ke peringkat suku akhir. Semoga berjaya akak ucapkan.

p.s. Rakan sekutu contest ini sedang bercuti. Sekembalinya dia nanti, gambar angel anda akan dicopy-paste ke laman FB Rombengan CikLuna untuk tontonan semua. Harap bersabar ye.