Saturday, February 19, 2011

Special Giveaway from Moscow

Saya join GA ni!


Syarat-syaratnya
  1. Peserta mesti mempunyai blog (kalau tidak camana nak tag member kan?)
  2. Anda dijemput menjadi follower http://norakhtar.blogspot.com (tiada paksaan)
  3. Post satu entry ttg giveaway ini di dlm blog anda "Special Giveaway from Moscow" dan link kpd blog ini ( copy syarat penyertaan dr no-1 hingga seterusnya)..dan kalau rajin letak enty berkaitan di sidebar blog anda..kalau tak rajin..tak payah..tak nak paksa..:)
  4. Tag 5 orang rakan blog anda(nak tag lebih pun takpe) dan pastikan mereka tahu diri mereka telah di tag.
  5. Tinggalkan komen ikhlas anda tentang (1) kebaikan giveaway dan (1) keburukan giveaway di bahagian komen kat bawah ini beserta URL blog anda supaya senang saya contact.
  6. Giveaway ini bermula petang ini hingga 28 Feb 2011.

Saya tag:
  1. Kak Fa10
  2. Fawwaznuha
  3. Kak Nur
  4. Ibunaznoy
  5. Ibu Dalila

Nak join klik banner ye!

1 comment:

~ yus ~ said...

Salam Nadiah,

Saya tag Nadiah join contest ni..

http://yusgca.blogspot.com/2011/02/photogediks-contest.html