Monday, December 20, 2010

Game For Fun - Favorite Photo Contest

Saya join contest ni! Last minute ni..uhuhu..


Full name: Nadiah Sidek

Nick name: Nadiah

Date/Place of birth: 23 August 1982 (KL)

Blog tittle: Main blog: Bicara Hati, Contest Blog: My Contest Zone

Blog url: http://ummsyuhada.blogspot.com/ & http://mycontestzone.blogspot.com/

Favorite photo's:


Story behind the picture: Gambar tu candid sebenarnya. Safiyyah baru bangun tidur masa tu. Tiba-tiba je dia tunjuk durian tu. Saya pun terus la ambil kamera, snap beberapa keping..dan itu salah 1 candid yang dapat saya snap. Saya rasa gambar tu unik...macam boleh buat 1 cerita pulak padahal ia hanya candid je. Dalam gambar tu Safiyyah macam tengah kata "Oh, durian kegemaranku!" Safiyyah baru kenal durian pun masa tu :)


Saya tag:
  1. Kak Fa10
  2. Nanakimie

Nak join klik banner ye. Tarikh tutupnya: hari ni (20 Disember 2010)! uhuhu..betul-betul last minute

2 comments:

Nur Ardilla Najwa said...

Salam. tahniah...anda pemenang kedua contest d blog saya. sila ke blog utk maklumat seterusnya ya..?

Aimi Razman said...

congrat dear :)