Tuesday, December 14, 2010

Krafaina 1st Giveaway

Saya join GA ni!


1 cadangan untuk Krafaina (err..nak 1 je, kan?):
Gantikan header dengan header yang lebih menarik lagi tertarik (boleh letak gambar-gambar produk di header untuk menarik perhatian pembeli) dan besarkan saiznya. Header yang orang akan nampak mula-mula sekali. Header menarik pasti buat orang terpikat nak intai-intai blog *wink*


Kraf yang paling saya suka:

Topi baby (AinaHatFolds) ni! Cantik! Sweet je kalau budak-budak pakai. 1 lagi sebab suka topi ni...adanya tali kat bawah tu..boleh la adjust ikut saiz kepala


Saya nak tag:
  1. Kak Fa10
  2. Ibunaznoy
  3. Kakyong

Nak join juga klik banner atas tu ye. Tarikh tutupnya: 21 Disember 2010

2 comments:

[[ krafaina ]] said...

penyertaan di terima
terima kasih...

pastikan rakan2 tahu mereka di tag yea?

kakyong said...

nadiah..
baru buat n3 ni.. ditag oleh Yati.. tak tau plak nadiah juga tag kakyong... ;)